Державне агентство рибного господарства України. Зариблення_2021.

Вперше в історії України відбулося державне зариблення мальками щуки річок Миколаївщини
2️⃣8️⃣ квітня за рахунок державного бюджету проведено зариблення р. Південний Буг та р. Інгул у межах Миколаївської області.
🦈 До водойм випущено 318 тис. екз. мальків щуки. Вага одного екземпляра малька становила близько 104 мг. Державне зариблення цих річок мальками щуки відбулося вперше в історії України.
🐟 Зарибок вирощено державною установою «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб».
🧑‍✈️ Контроль за процесом зариблення та охорону місць вселення водних біоресурсів здійснювали спеціалісти Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області. Також у заході взяли участь представники Миколаївської обласної державної адміністрації, Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу та громадськість.
✅ Держрибагентство продовжує приділяти особливу увагу відновленню аборигенних видів риб, які з давніх часів мешкають у водоймах України. Нагадаємо, впродовж 26-27 квітня Херсонським рибзаводом у Каховське водосховище та пониззя р. Дніпро випущено понад 1,5 млн екземплярів мальків щуки.
Читать ещё:  Южноукраїнська - Дорогі жителі Южноукраїнської МТГ.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *