Вітаємо з теплим, яскравим і радісним святом — Днем праці! Адміністрація та профспілковий комітет ВП ЮУАЕС

Шановні друзі!

Вітаємо вас з теплим, яскравим і радісним святом — з Днем праці!

 

Цей перший травневий день є символом оновлення, духовного єднання всіх, хто не мислить своє життя без творчої та корисної для суспільства діяльності. А колектив Южно-Українського енергокомплексу завжди славився працьовитістю, волею та наполегливістю в досягненні найкращих результатів у кожній справі.

Разом нам вдалося досягти того, що сьогодні енергокомплекс динамічно розвивається. Зокрема, успішно виконуються реконструктивні та модернізаційні заходи з підвищення безпеки атомних енергоблоків, реалізовується масштабний проєкт реконструкції системи технічного водопостачання Южно-Української АЕС, триває будівництво третього гідроагрегату Ташлицької ГАЕС.

Всі ми добре розуміємо, що лише спільними зусиллями, сконцентрованими на досягненні загальної мети, можна покращити добробут кожного працівника енергокомплексу, кожної южноукраїнської сім’ї. Все стає можливим, якщо вірити у власні сили, любити свою роботу та ставитися до неї як до найвищої цінності.

Нехай наше спільне прагнення прикрашати українську землю добрими справами й надалі служить на благо нашого міста та рідної країни.

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, оптимізму, щастя, радості, добробуту та гарного настрою!

 

Адміністрація та профспілковий комітет ВП ЮУАЕС

Читать ещё:  Ветераны ЮУАЭС отметили День физической культуры и спорта

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *