Інформація ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» про наміри зміни тарифів на централізоване водовідведення

Шановні споживачі послуг централізованого  водовідведення!

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» інформує споживачів про намір здійснити коригування тарифу на послугу з централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення, шляхом коригування  чинних тарифів з відповідними економічними розрахунками за окремою складовою витрат.

Чинні тарифи на послугу з централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення, встановлені рішенням виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 03.02.2021 № 15.

Підставою для  звернення ВП ЮУАЕС із заявою про коригування тарифу  є зміна вартості окремої складової тарифів із причин, не залежних від ВП ЮУАЕС, як суб’єкта ліцензованої діяльності, а саме, зростання прямих матеріальних витрат на переміщення стічних вод іншими суб’єктами господарювання у зв’язку з підвищенням  з 01.04.2021 тарифу КП ТВКГ на послуги з централізованого водовідведення.

Враховуючи вищевикладене ВП ЮУАЕС здійснено розрахунки коригування структури тарифу в частині показника «витрати на очищення (переміщення) стічних вод іншими підприємствами» для окремої категорії споживачів.

Відповідно до Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Мінрегіонбуду від 12.09.2018 № 239, ВП ЮУАЕС 29.03.2021 звернувся до виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із заявою про встановлення (коригування) тарифу на централізоване водовідведення.

 

Проектний тариф на послуги з централізованого водовідведення 

  Структури діючого та відкоригованого тарифу на послугу з централізованого водовідведення для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення:

Читать ещё:  Николаевцы потребовали извинений за то, что в них бросали туалетную бумагу на концерте ко Дню города

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб та їх об’єднань щодо зазначеної інформації приймаються у письмовій формі (з обґрунтуваннями) до 7 квітня 2021 року за адресом: ВП «Южно-Українська АЕС» м. Южноукраїнськ Миколаївська обл., 55001 та на  електронну адресу  info@sunpp.atom.gov.ua.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *