ЦИТАТА ДНЯ — Світлана Дідик.

Світлана Дідик, методист управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС:

«В інформаційному центрі «Імпульс» 10 березня відбулась довгоочікувана зустріч. До нас завітали дітки з Центру соціально-психологічної реабілітації. Вони переглянули творчу виставку, з задоволенням впізнаючи роботи своїх друзів. З неприхованою цікавістю наші юні гості ознайомилися з макетом Южно-Українського енергокомплексу.

Взяли участь вихованці Центру і в інтелектуально-пізнавальній грі «Time energy». Її тема дуже актуальна – енергозбереження та екологія. Учасники, які поділилися  на 4 команди, показали гарні знання. Але гра є гра і в ній є переможці. Всі учасники отримали сувеніри та іміджеву продукцію управління інформації та громадських зв’язків, а переможці — ще й невеличкі подарунки.

Дітям легше  засвоїти складну інформацію про атомну енергетику, про роботу підприємства, про радіацію, екологію тощо через ненав’язливу гру, так вони краще запам’ятовують і можуть переказати своїм друзям. Тож приходьте, беріть участь, отримуйте цікаву інформацію і розповідайте іншим. Чекаємо в інформаційному центрі!»

Джерело

Читать ещё:  На ЮУ АЕС зафіксовано три нових випадки захворювання на COVID-19

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *