Колектив Южно-Українського енергокомплексу глибоко сумує з приводу передчасної смерті Михайла Гашева

24 січня українська атомна спільнота понесла непоправну втрату: припинило битися серце керівника Аварійно-технічного центру Енергоатома Михайла Гашева.
Все своє життя Михайло Хазреталійович присвятив атомній енергетиці. Трудову діяльність розпочав на Хмельницькій АЕС, де з посади чергового дозиметриста поступово виріс до начальника зміни станції.
Михайло Хазреталійович працював заступником головного диспетчера ДП НЕК «Укренерго», радником президента Енергоатома і міністра енергетики та вугільної промисловості.
З 2007 року Михайло Гашев працював в органі державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки на керівних посадах. Як Головний державний інспектор з ядерної та радіаційної безпеки України забезпечував контроль діючих енергоблоків АЕС з урахуванням світових стандартів безпеки.
За його безпосередньої участі українська ядерна енергетика робила перші кроки у справі продовження експлуатації енергоблоків. У 2010 році було успішно завершено роботи з продовження термінів експлуатації енергоблоків №1 та №2 Рівненська АЕС. У 2013 році він власноруч передав оновлену ліцензію на експлуатацію першого «мільйонника» Южно-Української АЕС.
Колеги пам’ятатимуть Михайла Хазреталійовича як справжнього професіонала, мудру, порядну та чуйну людину. Висловлюємо щирі співчуття родині. Світла пам’ять про Михайла Гашева назавжди залишиться в серцях тих, хто працював разом з ним.
Читать ещё:  ПЕРЕЛІК ВАКАНТНИХ ПОСАД, ЯКІ ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ РОБОТОДАВЦІВ, НАЯВНІ В М. ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ СТАНОМ НА 01.04.2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *