Проєкт інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік

ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» у рамках провадження господарської діяльності в сфері централізованого водопостачання та водовідведення розробляє інвестиційну програму на 2021 рік, яка спрямована на зниження питомих витрат, а також втрат ресурсів, підвищення якості послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, підвищення екологічної безпеки та охорони навколишнього середовища.

Згідно з чинним Порядком розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення (затвердженого наказом Мінрозвитку громад та територій України від 19.08.2020 року № 191), з метою проведення відкритого обговорення і отримання пропозицій та зауважень ДП «НАЕК «Енергоатом» ВП ЮУАЕС  виносить на розгляд проєкт інвестиційної програми у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

Проєкт заходів інвестиційної програми розміщений на офіційному веб-сайті ВП ЮУАЕС у розділі «Діяльність», вкладка «Офіційна інформація», Проєкт інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік (https://www.sunpp.mk.ua/uk/info/official_info). Усі пропозиції та зауваження щодо заходів інвестиційної програми ВП ЮУАЕС на 2021 рік просимо надавати на адресу УКБ                  ВП ЮУАЕС та на електронну адресу: a_balabanov@sunpp.atom.gov.ua.

При поданні пропозицій та зауважень у темі листа слід написати: «Розгляд проєкту інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік», а також вказати зворотну адресу контактної особи (прізвище, ім’я та по батькові, контактний телефон/факс, e-mail). Пропозиції та зауваження споживачів до проєкту інвестиційної програми, подані у процесі відкритого обговорення розглядаються ліцензіатом та приймаються до 03 лютого 2021 року.

 Д.Кашуба, УКБ

Читать ещё:  Стрелка, убившего на рынке в Николаеве собаку, отпустили домой

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *