Южноукраїнськ — В МІСТІ СТВОРЕНО ПРИЙОМНУ СІМ’Ю

Згідно рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 15.10.2020 №317 у нашому місті створено на базі сім’ї гр. Пастушенка Валерія Васильовича та гр. Пастушенко Ірини Євгенівни прийомну сім’ю та влаштовано на спільне проживання і виховання малолітніх дітей-сиріт Ірину та  Самвела.

Ці діти не місцеві й раніше перебували в комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради».

Прийомні батьки разом з дітками із нетерпінням чекали прийняття рішення про створення  прийомної сім’ї. Батьки облаштували для  дітей кімнату та створили належні умови для їхнього проживання та розвитку.

Директор ЮМЦСССДМ Алла Дизик та фахівець із соціальної роботи Інна Зажерило, який буде здійснювати соціальний супровід даної родини, відвідали й привітали нову прийомну сім’ю.

Сімейний затишок, родинне тепло, гостинність, щира любов батьків відчувалося на щасливих обличчях діток.

Тож, бажаємо нашій новоствореній  прийомній родині, щоб у їхній домівці завжди панував мир, спокій, радість, щастя та злагода, а прийомним батькам Валерію та Ірині пам’ятати, що попри всі можливі труднощі, з якими можна зіткнутись на цьому шляху, винагорода буде більшою: тепла посмішка дітей, їх щасливі оченята та невичерпна радість батьківства.

Джкрело

Читать ещё:  «А вежливости не найдется?»: что не так с узнаваемостью нардепа Артема Черноморова

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *