Євген Троман, «Наш Край» — «Мій життєвий принцип це – людяність, справедливість»

Редакція нашого сайту провела невеличке опитування одного з кандидатів у депутати Южноукраїнської міської ради від політичної партії «Наш Край» задля ознайомлення виборців

Євгене Олександровичу, розкажіть будь ласка про себе, де Ви працюєте, чим займаєтесь по життю?

Мені 34 роки, увесь час проживаю в м.Южноукраїнську. Після закінчення міського ліцею 2 роки працював в теплових мережах КП «ТВКГ», де набув перший досвід роботи на підприємстві. А з 2007 року працюю на ВП «ЮУ АЕС». Займаюсь ремонтом тепломеханічного обладнання в енергоремонтному підрозділі. Маючи вільний час, активно займаюсь спортом. Це одне з моїх хоббі. Являюсь майстром спорту України по пауерліфтингу. Вищу освіту здобув у 2012 році, закінчивши Національний університет кораблебудування ім. Адмірала Макарова за напрямком «судові та стаціонарні енергетичні установки». Також маю диплом кваліфікованого робітника, за професією столяр будівельний, тесляр 4-го розряду.

Чому вирішили балотуватись на місцевих виборах?

Перш за все, тому що маю особисту небайдужість до теперішнього стану, в якому перебуває місто. Бажання сприяти благоустрою та всебічного розвитку місцевості, в якій ми проживаємо, збереженню та захисту історично-культурної спадщини нашого краю. Політичного досвіду я не маю, але в мене є активна громадська позиція, усвідомлення та прагнення змінювати місто на краще, діючи безпосередньо в інтересах громади та керуючись довірою суспільства.

Що саме спонукало приєднатись до партії «Наш Край»? Чи це рішення випадкове?

Рішення не випадкове. В мене був час обміркувати, тому я поставився до цього відповідально. Зрештою, я зважив на те, що це команда, без перебільшення – рішучих, упевнених у собі людей, кожен з яких здатен сумлінно та наполегливо виконувати поставлені задачі, будучи професіоналами своєї справи та маючи неабиякий досвід а також вміння працювати злагоджено. Тому я в «Нашому Краї».

Читать ещё:  Миллионные премии чиновников «Нафтогаза» за российский газ нужно направить на летний отдых детей, – «Наш Край»

У чому Ваш головний пріоритет та які цілі ставите перед собою?

Головним вважаю, це безумовно – зростання добробуту громади, а також розвиток економічного та культурного потенціалу міста. Маю деякі пріоритетні напрямки, тому буду намагатися і сприяти:

  • Відстоюванню та регулюванню справедливих тарифів на житлово-комунальні послуги для мешканців міста;

  • Своєчасному реагуванню та участі у вирішенні проблем аварійності будівель, зокрема дошкільних та загальноосвітніх закладів. Ініціювання щодо достатнього фінансування закладів освіти, культури та спорту, в умовах застарілої матеріально-технічної бази.

  • Капітальним ремонтам дорожнього покриття вулиць та дворів, облаштування сучасних та безпечних ігрових майданчиків для дітей, створення нових футбольних міні-полів у 3 та 5 мкрн. на місці старих, з якісним покриттям.

  • Також всіляко сприятиму підтримуючи втілення проекту по розвитку велосипедної інфраструктури і туризму.

  • Долучатимусь до вирішення проблем щодо водопостачання селищ, які входять до ОТГ м.Южноукраїнська, сміттєзвалищ на цих територіях.

  • Сприятиму впровадженню програм соціального захисту незахищених верств населення.

Що скажете наостанок, звертаючись до виборців?

Мій життєвий принцип це – людяність, справедливість. Якщо хтось розділяє мою думку та погляди, буду радий підтримці на місцевих виборах 25 жовтня. Хочу зауважити, що партія «Наш Край» має 9-й номер у бюлетні, мій номер у списку кандидатів – 3. Виборчий округ №4, за яким я балотуюся. Має виборчі дільниці для голосувань у будівлях: ІКЦ «Імпульс», «Южноукраїнський професійний ліцей» та «центр дитячої та юнацької творчості».

Я впевнений, що наш успіх у єдності та цілеспрямованостіЗавжди відкритий до діалогу. Усім хочу побажати здоровя, миру та наснаги!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *