Южноукраїнськ — День захисника України у військовій частині 3044

13 жовтня на передодні Дня захисника України у військовій частині 3044, що охороняє Южно-Українську АЕС провели урочисті заходи та заохотили своїх захисників, які щоденно виконують службово-бойові завдання по збезпеченню охорони та оборони мирного атому.

Так, на стройовому плацу генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко подякував гвардійцям за якісне виконання поставлених завдань та побажав всім міцного козацького здоров’я вручивши військовослужбовцям грамоти. З рук командира військової частини 3044 полковника Олега Худолія гвардійці отримали медалі за бездоганну службу, подяки та грамоти.

Зі словами подяки до особового складу звернулись також голова первинної профспілкової організації АЕС Сергій Снітков та полковник запасу Василь Левицький, який 23 роки очолював військову частину.

На завершення заходів настоятель Южноукраїнського храму всіх Святих УГКЦ Отець Ігор освятив особовий склад та провів молебень за всіх захисників України, а гвардійці пройшли урочистинм маршем. Слід зауважити, що всі заходи проходили з дотриманням визначених протиепідемічних заходів.

Джерело

Читать ещё:  Взрыв в киевской многоэтажке: под завалами ищут людей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *