Южноукраїнськ — Танцюристи «Натхнення» — знову серед кращих. Фото.

Спортсмени клубу спортивного танцю «Натхнення» (діє на базі ПК «Енергетик» ВП ЮУАЕС) у Національному Чемпіонаті України з танцювального спорту показали високий рівень та гарну підготовку. За результатами чемпіонату «Натхнення» стало одним з кращих клубів України. Захід проходив 2-4 жовтня в м. Київ.

Всі  пари южноукраїнського клубу різних вікових категорій стали фіналістами та призерами Чемпіонату України.

У категорії «дорослі»: Олександр Савченко, Дарина Тюхтя — фіналісти з латиноамериканської програми; Віталій Бесараб, Валерія Дібрівна — фіналісти з латиноамериканської  програми.

У категорії «молодь»: Дмитро Чорній, Валерія Лозінська — срібні призери з 10 танців і бронзові призери з європейської програми; Микита Чумак, Марія Самчинська – фіналісти з 10 танців і європейської програми.

У категорії «юніори 2»: Андрій Ольховик, Карина Корнишева – срібні призери з європейської програми та бронзові призери з 10 танців; Олександр Краснянський, Дарина Скляренко – срібні призери з 10 танців.

У категорії «юніори 1»: Єгор Чумак, Соломія Пелюх – срібні призери з європейської програми та фіналісти з 10 танців.

У категорії «ювенали 2»: Костянтин Степанов, Анна Нестер – бронзові призери з європейської програми та фіналісти з 8 танців і латиноамериканської програми.

У категорії «ювенали 1»: Давід Ротар, Зоя Козоріз – абсолютні Чемпіони з 8 танців, бронзові призери з європейської програми та фіналісти з латиноамериканської програми; Максим Левицький, Калерія Угляр – срібні призери з латиноамериканської програми, срібні призери з 8 танців і фіналісти з європейської програми.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - НАДАННЯ ПОСЛУГ З РЕМОНТУ ОДЯГУ ОКРЕМИМ КАТЕГОРІЯМ НАСЕЛЕННЯ КОМУНАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *