Російська журналістка спалила себе біля будівлі МВС: моторошне відео

У Нижньому Новгороді редакторка місцевого видання Koza Press Ірина Славіна підпалила себе. Трагедія сталася 2 жовтня біля будівлі МВС. Напередодні самогубства Славіна написала, що у своїй смерті просить звинувачувати Росію.

Як відбувалося самоспалення

Славіна прив’язалася до лавки та підпалила на собі одяг. Коли перехожі кинулися допомагати жінці, вона лише відштовхнула їх. Врятувати редакторку не вдалося, вона померла на місці трагедії. Про це повідомив Штаб Навального у Нижньому Новгороді.

Що відомо про причини самопідпалу Славіної

За декілька годин до смерті Славіна написала на своїй сторінці у фейсбуці: «У моїй смерті прошу звинувачувати Російську Федерацію».

В моей смерти прошу винить Российскую Федерацию.

Опубліковано Ириною Славиною Пʼятниця, 2 жовтня 2020 р.

Напередодні редакторка розповіла, що в її дім прийшли з обшуками силовики. Вони конфіскували усю техніку не лише самої Славіної, але й її чоловіка та доньки.

Сегодня 6:00 в мою квартиру с бензорезом и фомкой вошли 12 человек: сотрудники СКР, полиции, СОБР, понятые. Дверь …

Опубліковано Ириною Славиною Четвер, 1 жовтня 2020 р.

За даними видання varlamov, редакторка часто страждала через свою політичну позицію. Зокрема жінка мала проблеми з представниками закону за вихід з портретом Бориса Нємцова у річницю його смерті, а також за поширення нібито фейкової інформації про COVID-19 в області.

Источник

Читать ещё:  З 1 жовтня жінки в Україні мають ставати на військовий облік: кого це стосується

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *