ЮЖНОУКРАЇНСЬК — НАШ КРАЙ

💬Юрій Телятник — людина в місті енергетиків відома та авторитетна, депутат міської ради трьох скликань, заступник міського голови з 2007-2010рр., керуючий справами виконавчого комітету 2012-2015. Бесіду з ним, ми розпочинаємо презентаціює кандидатів в депутати від Южноукраїнського міського осередку політичної партії «НАШ КРАЙ»
❓Юрій Васильович, як вам команда і як в ній з’явилися Ви? Чому йдете не від своєї партії?
❗️Комуністичну партію знову не пустили на вибори. Заборонити п’ять років не можуть, але й на вибори не пускають. В такій ситуації Статут та позиція керівного органу партії дозволяє та рекомендує йти на вибори від інших політичних сил в статусі позапартійних.
❓То Ви напросились самі?
❗️Ні. Пропозиція від Євгена Квасневського надійшла 9 вересня. Команда Южноукраїнського міського осередку політичної партії «НАШ КРАЙ», дійсно сильна, професійна, збалансована і перспективна. Бути в її складі почесно і в той же час відповідально.
❓Не завадить ідеологія співпрацювати?
❗️Ні, звичайно. По-перше, перед виборами всі партії значно «лівіють» і вимушені переносити цю лівизну в свої передвиборні програми. По-друге, Южноукраїнськ — НАШ КРАЙ, його благополуччя — ото і вся ідеологія. По-третє, у місцевого самоврядування сьогодні стільки проблем, що якщо займатися конкретними справами, до ідеології справа точно не дійде. Ну і, саме головне, я знаю цих людей. Олександр Мазурчак – легенда місцевого самоврядування. Сергій Шахов, Антон Кіссе – відомі діючі народні депутати. Особисто був знайомій по роботі з засновником обласної організації Володимиром Лустою, який нажаль вже пішов з життя.
З Євгеном Квасневським співпрацюю так, чи інакше вже майже десять років. Надихає присутність в обласній команді Миколи Круглова.
❓Але ж це там — наверху …
❗️І внизу не гірше. Список добротний. Досвід. Шість кандидатів вже обиралися депутатами Южноукраїнської міської ради. Троє балотувалися, один обирався міським головою. Чудове фахове представництво. В Южноукраїнську всі знають педагога Олександра Петренка , підприємця Сергія Коломійця, тренерів Олега Вітковського та Миколу Борця. Знана і жіноча когорта кандидатів. Медик Світлана Козубська, фахівці соціальної сфери Наталя Горлова та Любов Старченко, креативні та перспективні молоді службовці місцевого самоврядування Альона Сідоренко та Людмила Воронова.
❓Що скажете виборцям наостанок?
❗️Скажу відверто, звертаючись до всіх южноукраїнців, до всіх, хто мене знає, в тепер вже рідному Вознесенському районі:
🗳Підтримайте на місцевих виборах політичну партію НАШ КРАЙ! Тут є достатньо кандидатів, котрі мають неабиякий досвід роботи в органах місцевого самоврядування, а отже розуміють всю відповідальність!
‼️ Не варто недооцінювати роль місцевих виборів! Важливо обирати порядних, врівноважених та професійних людей!
✅ Зробимо наш край щасливим😊
Читать ещё:  Кто может остаться без пенсии в 2019 году?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *