Відкрито фінальні змагання ХХVIII Спартакіади Атомпрофспілки

24 вересня у смт Затока Одеської обл. відбулося офіційне відкриття фінальних змагань ХХVIII Спартакіади колективів фізкультури Атомпрофспілки України.
«Ця спортивна подія об’єднує усіх нас навколо незмінної цінності – людського здоров’я та покликана привернути увагу працівників галузі до активного здорового способу життя,– йдеться у привітанні Голови Атомпрофспілки Валерія Матова до учасників та організаторів Спартакіади. — Кожний атомпрофспілковець має можливість долучатися до занять фізичною культурою і спортом, відвідувати секції та оздоровчі групи, молоде покоління – пізнавати ази спорту, а найталановитіші з них – підкорювати світові та європейські спортивні вершини». Валерій Олексійович побажав усім міцного здоров’я, наснаги, успіхів на шляху досягнення достойних результатів.
Участь у масштабному спортивному заході беруть понад 200 спортсменів, команди яких представляють підприємства, організації атомної енергетики та промисловості України. Змагання триватимуть до 27 вересня. Вони відбуватимуться з таких видів спорту, як міні-футбол, волейбол, зокрема і пляжний, настільний теніс,шахи, шашки, стрітбол. Змагатимуться також і гирьовики.
Під час відкриття фінальних змагань Спартакіади було нагороджено кращих представників фізкультурно-спортивного клубу Атомпрофспілки.
Читать ещё:  В Николаеве пропал 14-летний подросток — полицейские просят помочь в поисках. Фото.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *