МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА РАДА: РЕЙТИНГ ПІДТРИМКИ ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ НА ВИБОРАХ

Якби вибори до Миколаївської обласної ради проходили найближчим часом, то партія «Слуга народу» (Давид Арахамія) отримала би 20,3%. За партію «Опозиційна платформа – За життя» (Геннадій Бессолов) готові віддати голоси – 18,5%.
За партію «Наш Край» (Юрій Кормишкін) – 10,6%. За партію «Європейська солідарність» (Михайло Талпа) – 6,1%.
Долають п’ятивідсотковий бар’єр та проходять до нового складу Миколаївської обласної ради партії «Пропозиція» (Олександр Сенкевич – чинний мер Миколаєва) – 5,4%, «Батьківщина» (Вадим Підберезник) – 5,2%, та Шарія (Тетяна Кравчук) – 5,0.
Дослідження проведено соціологічним центром «Громадська думка» в рамках проекту «Електоральні уподобання жителів регіонів України напередодні місцевих виборів 2020» з 8 вересня по 13 вересня методом особистого інтерв’ю «обличчям до обличчя» («face to face») за місцем проживання респондентів з урахуванням нового поділу Миколаївської області на райони, міські, селищні та сільські об’єднані територіальні громади від 17 липня 2020 року.
Було опитано 2400 респондентів у віці від 18 років за вибіркою, що репрезентує доросле населення регіону за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) для одновимірних вимірювань при ймовірності 0,95 в цілому не перевищує +/- 1,9%. Всі наведені дані округлені до десятих. Контроль якості: 100% контроль на логіку заповнення; 30% телефонний контроль; 10% адресний контроль.
Поміж іншого, респондентам пропонувалося відповісти на запитання: «Якби в найближчу неділю проходили вибори до Миколаївської обласної ради, а бюлетень виглядав так, за яку політичну партію і кандидата від неї Ви б проголосували?»
Читать ещё:  Житель Южноукраинска, который среди дня на улице избил и ограбил прохожую, сдался полиции

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *