Южноукраїнськ — Нові старти, нові перемоги

Два других, два третіх і одне четверте місця – такий результат южноукраїнської команди на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування. Змагання (командні, на окремих дистанціях і серед ветеранів) проходили з 3 по 7 вересня в м. Олешки Херсонської області.

Чемпіонат України зі спортивного орієнтування став першим офіційним стартом орієнтувальників у поточному році після введення карантину. В ньому взяли участь 540 спортсменів з 17 областей країни віком від 10 до 80 років. Команда южноукраїнських орієнтувальників — представників спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС — була представлена 19-ма спортсменами.

Незважаючи на обмеження в підготовці до змагань під час адаптивного карантину, южноукраїнські спортсмени як у індивідуальному заліку, так і в естафеті показали гідний результат: Єлизавета Гуценко в групі Ж-20 (середня дистанція) завоювала 2 місце та в групі Ж-20 (довга дистанція) — 3 місце; Леся Свідніцька в групі Ж-40 (спринт) посіла 2 місце, а в командному заліку вона разом з Іриною Бінюк і Ольгою Драгой в групі Ж-110 (естафета) виборола 3 місце; Віктор Ляблін у групі Ч-60 (довга дистанція) — 4 місце.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Воспитанники студии «Декор» Дворца культуры ЮУАЭС стали призерами Международного проекта

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *