Первомайська центральна багатопрофільна лікарня отримає сучасне прийомне відділення

У цьому році, в рамках Національної програми Президента України «Велике будівництво» на Миколаївщині розпочалися роботи з реалізації проєкту «EMERGENCY 2020», який має на меті ремонт (реконструкцію) та забезпечення відповідним сучасним медичним обладнанням приймальних відділень у 6-ті опорних медичних закладах.

Один з таких — КНП «Первомайська центральна профільна лікарня». У лікарні працює 798 медичних працівників, які надають медичні послуги понад 159 тис. осіб — жителям м. Первомайська, Врадіївського, Доманівського, Кривоозерського і Первомайського районів.

Наразі вже виготовлено проектно-кошторисну документацію та отримано висновок експертизи. За підсумками виконання усіх робіт медичний заклад отримає прийомне відділення європейського рівня із сучасним медичним обладнанням (комп’ютерним спіральним томографом, цифровим рентгеном, апаратом штучної вентиляції легень, біохімічним аналізатором та коагулометричним аналізатором тощо).

Головний лікар КНП Олег Чекрижов зазначає, що реконструкція приймального відділення дозволить значно покращити матеріально-технічне оснащення, розширити можливості діагностування та надання невідкладної медичної допомоги для населення, а також дозволить створити додаткові робочі місця для медичних працівників.

Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

Источник

Читать ещё:  Жена Тищенко устроила вечеринку в доме правительственных приемов

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *