ВП ЮУАЕС — День молоді — Євген Мітченко

ВП ЮУАЕС — День молоді — Євген Мітченко  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/81429/%D0%B2%D0%BF-%D1%8E%D1%83%D0%B0%D0%B5%D1%81-%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96-%D1%94%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D1%96%D1%82%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE
Євген Мітченко

Член ради Організації молоді первинної профспілкової організації ВП ЮУАЕС Євген Мітченко: 

«28 червня в Україні відзначається День молоді. Молодь ВП ЮУАЕС – це сповнені сил і енергії люди, яких відрізняють цікавість та невгамовна жадоба до життя, до нових знань і відкриттів, це люди, які готові сміливо ризикувати, випробовуючи свої сили, підкорювати будь-які вершини.

З кожним роком молодь відіграє все більш значущу роль в житті енергетичної галузі. Це наше сьогодення і саме вона визначає зміст і характер найближчого майбутнього.

Атомна молодь є талановитою в усіх напрямках. Сьогодні ми бачимо, що у молоді є прагнення до спорту і вона активно бере участь у пропонованих заходах, де кожний молодий атомник має усі шанси проявити себе. Щороку, з метою налагодження дружніх стосунків, обміну досвідом в організації фізкультурно-масової роботи та популяризації здорового способу життя серед молоді на різних майданчиках атомно-промислового комплексу України відбувається спортивний профспілковий захід – Спартакіада Організації молоді Атомпрофспілки. Всі тонкощі та труднощі організації цього заходу лягають на плечі небайдужої та активної молоді. Завдяки таким людям, їхнім нестандартним рішенням та новим ідеям Спартакіада проходить на вищому рівні.

Напередодні дня молоді бажаю вам, друзі, бути наполегливими у досягненні своєї мети, обов’язково все робити для того, щоб ті мрії, ті плани, які ви для себе намітили, були реалізовані. Будьте завжди в хорошому настрої, дружіть, кохайте та пам’ятайте, що молодість – це не вік, молодість – це стан душі».

Джерело

Читать ещё:  В детских садах придумали "поборы" из-за карантина

Один комментарий к “ВП ЮУАЕС — День молоді — Євген Мітченко

  • 26.06.2020 в 20:17
    Постоянная ссылка

    Боже, який бред!!!!!!Ви хоч самі умвідомлюєте
    що Ви пишите?!!!!!!Молодь не хоче боротися за своє майбутнє,виборювати своє право на достойне життя.Всі сподіваються «сваліти» з цієй країни.

    Ответ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *