На ЮУ АЕС зафіксовано три нових випадки захворювання на COVID-19

Станом на 17:00 18 червня зафіксовано три нових випадки захворювання на COVID-19 серед працівників ВП ЮУАЕС.

З початку пандемії COVID-19 захворіли 24 працівника, з них 19 одужали. П’ятеро продовжують хворіти. Один з них перебуває у реанімаційному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофильної лікарні у важкому стані. Ще двоє лікуються в інфекційному відділенні (стан середньої важкості). Двоє лікуються амбулаторно. Стан обох — задовільний.

Троє працівників АЕС з підозрою на COVID-19 чекають на результати аналізу, матеріал взято 18 червня. Двоє перебувають в інфекційному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні, ще один лікується амбулаторно.

Щодо нових випадків відпрацьовані та встановлені виробничі контакти — 13 осіб, а також побутові контакти — 9 осіб. Всього 21 працівник відправлений на самоізоляцію (дистанційна робота). Крім того, на самоізоляції перебувають 5 потенційно контактних працівників (члени родин контактних).

Таку інформацію надав штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

На підприємстві продовжують діяти протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи, особливо тих, хто проживає за межами м.Южноукраїнськ та смт Костянтинівка.

Источник

Читать ещё:  Графік роботи лікарів НКП "ЮУ МЦПМСД" 17.09-21.09.2018

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *