Южноукраїнський міський військовий комісаріат святкує своє 30-ліття

Сьогодні 01.06.2020 р. Южноукраїнський міський військовий комісаріат святкує своє 30-ліття з дня заснування.

З нагоди свята було проведено урочистий захід. На зустріч з особовим складом військового комісаріату були запрошені представники міської влади та ветерани військової служби Южноукраїнського МВК.

З привітальним словом виступив заступник міського голови Олександр Миколайович Кольчак. Він висловив особовому складу слова вдячності за мужність. Стійкість, професіоналізм та побажав присутнім міцного здоров’я, витримки, незламного духу, надійного родинного тилу, миру та злагоди в країні. Олександр Миколайович нагородив кращих представників військового комісаріату подяками міського голови м.Южноукраїнська.

З привітальними словами до особового складу звернулись ветерани Южноукраїнського МВК:

— Підполковник запасу Гур’янов Сергій Анатолійович військовий комісар Южноукраїнського МВК з 2002 по 2008 рік;
— Підполковник запасу Стоянов Олександр Олександрович військовий комісар з 2013 по 2018 рік.

В заключному слові військовий комісар Южноукраїнського МВК підполковник Вадим Миколайович Нечай привітав особовий склад військового комісаріату та ветеранів з ювілеєм, подякував за тісну співпрацю військового комісара міську владу та нагородив подяками за багаторічну та сумлінну військову службу, вірність присязі , доблесть українського офіцера ветеранів військового комісаріату: С. Гур’янова, О.Стоянова, С.Снісаря, В.Оксенюка, С.Шевченка та І.Пашинова.

Джерело

Читать ещё:  Загарбники вивезли до Росії ще 34 дитини з Херсонської області

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *