За добу не виявлено нових випадків COVID-19 у працівників ВП ЮУАЕС

Станом на 16:00 12 травня зареєстровано 19 випадків COVID-19 у працівників ВП ЮУАЕС. З них 1 вже одужав, 18 продовжують хворіти. Таку інформацію надає штаб з координації роботи з проведення карантинних, профілактичних та протиепідемічних заходів для запобігання поширенню коронавірусу.

Амбулаторно лікуються 10 осіб.

У інфекційному відділенні м. Южноукраїнська перебувають 7 працівників підприємства (6 — в стані середньої важкості, в одного – легкий перебіг).

В Миколаївській обласній інфекційній лікарні перебуває один працівник (3 травня в зв’язку з погіршенням стану переведений з міського інфекційного відділення).

У ВП ЮУАЕС встановлені та обстежуються методом ПРЛ контактні особи (121 працівник) та особи з позитивним результатом (12.05.2020 взято 7 повторних аналізів ПРЛ у хворих та 1 – у контактної особи).

На самоізоляції перебувають 98 працівників, які є контактними особами хворих. Після завершення строку ізоляції з 13 травня до роботи допущено 23 особи

На підприємстві посилено всі протиепідемічні заходи для нерозповсюдження захворюваності серед персоналу.

З кінця березня персонал ВП ЮУАЕС зобов’язаний дотримуватись маскового режиму, щоденно вимірювати температуру, а в разі прояву симптомів ГРВІ – залишатися вдома. Частину працівників переведено на дистанційну форму роботи, особливо тих, хто проживає за межами м.Южноукраїнськ та смт Костянтинівка.

Источник.

Читать ещё:  Южноукраинские танцоры покорили Испанию. ФОТО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *