Южноукраїнськ — ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА!

Рішенням сесії Миколаївської обласної ради від 13 лютого 2020  № 7 затверджено Порядок надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування дітей (далі – Порядок).

Одноразова адресна грошова допомога мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування дітей (далі – Допомога) надається один раз на рік на одну дитину при наявності коштів у межах виділених асигнувань з обласного бюджету.

Граничний розмір Допомоги становить 500,0 тис.грн.

Допомога надається на обстеження та лікування дітей у закладах охорони здоров’я Миколаївської області, інших областей та за кордоном.

Питання щодо надання Допомоги мешканцям Миколаївської області, які мешкають та зареєстровані на території області, розглядається Комісією за дорученням голови обласної ради або голови обласної державної адміністрації.

Підставою для розгляду питання щодо надання допомоги є заява законного представника дитини про надання Допомоги хворій дитині на ім’я  голови обласної ради або голови обласної державної адміністрації у випадках наявності підтверджених:

  • онкологічних та онкогематологічних захворювань;
  • орфанних захворювань;
  • потреби у пересадці органів та тканин за висновками Центру трансплантації або іншої спеціалізованої клініки;
  • показань для протезування клапанів серця, кінцівок, встановлення імплантів тощо, у разі наявності висновку відповідної клініки або науково-дослідного інституту;
  • вроджених або набутих вад, які підлягають оперативному лікуванню за межами області, за висновками спеціалізованої установи, закладу;
  • інші захворювання.

Допомога виплачується департаментом соціального захисту населення Миколаївської обласної державної адміністрації на підставі протоколу Комісії з питань надання одноразової адресної грошової допомоги мешканцям Миколаївської області на обстеження та лікування дітей.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до профільного лікаря або сімейного лікаря (педіатра) Вашої дитини.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. УВАГА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *