Тимошенко офіційно стала доларовою мільйонеркою

Нардеп вказала, що отримала еквівалент понад 148 мільйонів грн від компанії Reid, Collins, Tsai LLP

Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко внесла зміни до матеріального стану та задекларувала майже 150 мільйонів гривень. Про це повідомив журналіст Сергій Лещенко в Telegram, а також свідчить е-декларація Тимошенко на сайті НАЗК.

Зокрема, лідерка ВО «Батьківщина» задекларувала, що 24 квітня 2020 року вона отримала еквівалент 148 мільйонів 345 тисяч 441 гривні від компанії Reid, Collins, Tsai LLP. Видом доходу вказано «компенсацію збитку, заподіяного політичними репресіями 2011-2014 років, отриману в США на стадії досудового врегулювання».

«У пошуковій системі google на момент цієї публікації не знаходить повідомлень у зв’язці слів «Reid, Collins, Tsai LLP» та «Україна» або прізвища «Тимошенко», — зазначив Лещенко. Тобто, за його словами, хто компенсував Тимошенко кошти — не відомо.

При цьому журналіст нагадав, що у 2019 році дохід від цієї ж компанії Reid, Collins, Tsai LLP декларував депутат від партії Тимошенко Сергій Власенко. Зокрема, тоді Власенко задекларував майже 139 млн гривень як «іноземний дохід».

Зазначимо, що 150 млн гривень становлять майже 5,5 млн доларів.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ЗАПРОШУЄМО НА ВІДКРИТТЯ ЯЛИНКИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *