Хворих не хочуть чути, або хто за цим стоїть? Видео.

Про відкриття у нашому місті відділення центру нефрології знають дуже багато людей. Реклама про турботу хворих міста та прилеглих районів розлетілась за межі Южноукраїнська зі швидкістю кулі. Але, на превеликий жаль, дальше говорільні та боротьби за інвестора, який повинен поставити обладнання за власний рахунок, кроків вперед більше не має ( не рахуючи в сторону та вниз).
В Миколаївській області на базі Центру Нефрології та діалізу існують відділення у м.Миколаєві, Вознесенську та Баштанці. В цілому по області потребують замісну ниркову терапію 170 осіб з хронічною хворобою нирок. В місті Южноукраїнську таких пацієнтів 12 , які вимушені 2 рази на тиждень їздити на процедуру діалізу до Вознесенська.
Департамент соціальних питань ініціював відкриття в місті Южноукраїнську відділення з гемодіалізу. Вже в січні 2018 року були проведені зустрічі з представниками ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна», якими в свою чергу запропоновано встановлення 10 апаратів «штучної нирки», було визначене приміщення для відділення діалізу, відібрані проби води, для виготовлення необхідних фільтрів доочищення та наданий проект на встановлення діалізних апаратів штучної нирки.
Після всієї проробленої роботи з`являються ще дві фірми, які також запропонували свої послуги із забезпечення необхідним обладнанням відділень з гемодіалізу – ТОВ «Білімед» та ТОВ «Лізофарм медікал» і робота призупинилась, меморандум про реалізацію Проекту по оснащенню діаліз- них відділень у закладах охорони здоров’я не підписується з посиланням, що представники лікарні пропонують інші фірми.
Керівництво КЗ Южноукраїнської лікарні почало вперто лобіювати інтереси, так мовити, «своїх» фірм та відкрито ігнорувати побажання основних учасників данного процесу, а саме хворих
Пацієнти ж майбутнього відділення занепокоєні такими пропозиціями, тому, що деякі з них мають погану репутацію на рику данних послуг по Україні (відео репортаж додається).
Зовсім скоро, депутати Южноукраїнської міської ради будуть вирішувати складне питання, хто буде інвестором. Чи прислухаються наші обранці до побажань хворих? Адже помилка при виборі інвестора може коштувати їм життя.

Читать ещё:  ГРАФІК РОБОТИ ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *