Ювенальна Превенція м. Южноукраїнськ, інформує

14 квітня 2020 року представники Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Служби у справах дітей спільно з ювенальною превенцією та дільничним офіцером поліції Южноукраїнського відділення поліції провели профілактичний рейд в громадських місцях міста

Рейдова група у складі 6 осіб перевірила дотримання мешканцями міста карантину, особливо увагу приділяючи місцям можливого скупчення дітей (парки, майданчики, сквери) для недопущення появи там дітей без супроводу дорослих. З дітьми та батьками проведені профілактичні попереджувальні бесіди. Всім наголошено на необхідністі забезпечення самоізоляції, як найкращого способу особистої безпеки.

Ми ще раз хочемо звернутись до батьків, які мають чітко пояснити своїм дітям, що задля їхньої ж безпеки тепер забороняється перебування у громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу дорослих. А також заборонено відвідування спортивних та дитячих майданчиків. Діти мають засвоїти, що карантин – це не канікули. Під час самоізоляції треба залишатися вдома, а дітям навчатися дистанційно. У такий непростий час саме дорослі мають стати для дітей прикладом правильної поведінки під час карантину.

Джерело

Читать ещё:  В Николаеве работники авиаремонтного завода вышли на митинг: защищают своего директора

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *