Южноукраїнське відділення поліції інформує. У м. Южноукраїнськ зафіксовано перший випадок захворювання на COVID-19

Увага!Увага!Увага! У м. Южноукраїнськ зафіксовано перший випадок захворювання місцевого мешканця гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

З 12 березня по сьогодні, всі заходи Южноукраїнського відділення поліції були направлені на профілактику. Щоденно, відділенням поліції проводились бесіди з населенням, щодо дотримання карантинних заходів та відповідальності за Їх порушення, проводились бесіди з підприємцями, щодо дотримання правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», проводились рейди, відпрацювання міста всім особовим складом направлені на безпеку Вас та Ваших рідних.

Але час профілактики закінчився, і зараз Ви повинні зрозуміти, що самоізоляція — найефективніший спосіб попередження поширення хвороби. Попереджаємо Вас про відповідальність, за порушення правил карантину, передбаченою ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадуємо Вам про те, що обмеження в’їзду та виїзду — є одним з ефективних методів у боротьбі з пандемією. Тому наголошуємо на тому, що Ви повинні відкласти всі подорожі за місто, що не мають крайної необхідності. В’їзд до міста громадян інших населених пунктів категорично заборонений.

Звертаємось до кожного, не будьте байдужими! Збережіть своє життя та своїх рідних!

Джерело

Читать ещё:  Переправка военнообязанных за границу за $6 000. В Одессе задержали жителя Южноукраинска и гражданина Молдовы. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *