Южноукраїнськ — Життя міста в умовах карантину

31 березня 2020 року виконком Южноукраїнської міської ради отримав Постанову головного Державного санітарного лікаря України №5 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в місцях торгівлі».
Ця Постанова встановила жорсткі умови дозволів на роботу продовольчих ринків.
01.04.2020 р. виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради прийняв рішення яким в дозволі роботи ринків довів вимоги головного Державного санітарного лікаря України.
Здійснення контролю за виконанням суб’єктами господарювання, що здійснюють торгівлю на ринках, вимог Постанови головного державного санітарного лікаря покладено на адміністрацію ринків, продавців і покупців.
В містіпродовжують діяти благодійники, ними зокрема доставляються продуктові набори для осіб з додатковими потребами, нами цим людям передано понад 8000 захисних масок, є і благодійність на користь міських лікарень.
Є прохання до мешканців міста –долучитися до благодійній акції «Підтримай місто – підтримай себе».
Також, продовжується робота з карантинної профілактики по хворобі, яка спричинена COVID – 19 в місті виконуються упереджувальні роботи, а саме:
— на біл-бордах міста розміщено інформаційні пам’ятки для мешканців міста щодо поводження на карантині;
— щоденно обробляються дезінфікуючими засобами кабіни ліфтів, двічі на тиждень дезінфікуються входи в під’їзди житлових будинків, автобусні зупинки.
В чергове звертаємо увагу мешканців міста на необхідності дотримання карантинних вимог.
Виконавчий комітет
Читать ещё:  Южноукраїнськ. В ОСТАННЮ ПУТЬ ПРОВЕЛИ ВОЇНА-ЗАХИСНИКА ВІТАЛІЯ АНДРУШКІВА.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *