В ЮЖНОУКРАЇНСЬКОМУ МЦЗ ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕМОНТНО – МЕХАНІЧНОГО ЗАВОДУ ВП «АТОМЕНЕРГОМАШ»

Одним із пріоритетних напрямків роботи Южноукраїнського МЦЗ є організація професійного навчання безробітних на замовлення роботодавців, адже в сучасних умовах, коли виробництво характеризується новітніми технологічними процесами, все частіше дефіцитом стає не робоче місце, а висококваліфікований робітник. Знання сучасних технологій, нових знарядь праці – це те, чого очікує від працівника сьогоднішній роботодавець.

Днями в Южноукраїнському міському центрі зайнятості відбулася презентація   ремонтно – механічного заводу ВП «Атоменергомаш». Вакантні посади токарів, фрезерувальників та операторів верстатів с програмним керуванням презентував заступник начальника цеху Василь Гук. Безробітні отримали інформацію про характер та умови праці, рівень заробітної плати, соціальні гарантії та перспективи кар’єрного зростання. Василь Анатолійович  наголосив на можливості професійного навчання безробітних в Одеському центрі професійно – технічної освіти Державної служби зайнятості з проходженням виробничої практики на підприємстві та подальшим гарантованим працевлаштуванням.

Потенційних працівників було запрошено для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на виробництво.

Южноукраїнський МЦЗ вже має досвід роботи з ремонтно – механічним заводом ВП «Атоменергомаш» в напрямку професійного навчання безробітних під замовлення роботодавця. В  минулому році три безробітні особи з числа молоді, серед яких один учасник АТО, були направлені на навчання за професією «токар» до Одеського ЦПТО на замовлення підприємства. В лютому цього року після закінчення навчання хлопці пройшли виробничу практику, були працевлаштовані на завод та успішно працюють там по теперішній час.

Читать ещё:  Рынок земли: украинцам показали мошеннические схемы, чтобы обойти закон

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *