Енергоатом вживає заходи для мінімізації ризиків розповсюдження коронавірусу

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією у світі та введенням карантину на усій території України, НАЕК «Енергоатом» вживає заходи для мінімізації ризиків розповсюдження коронавірусу COVID-19.

В підрозділах Компанії посилюється санітарно-гігієнічний та дезінфекційний режим виробничих та офісних приміщень, а також автотранспорту компанії. Посилюється контроль за станом здоров’я працівників при здійсненні пропускного режиму та при проведенні передзмінних медичних оглядів. Запроваджується моніторинг захворюваності працівників гострими респіраторними захворюваннями.

Весь наявний парк автобусів (легкового автотранспорту) підрозділів Енергоатома буде задіяний для розосередження кількості працівників під час доставки до робочих споруд та післязмінного переїзду до території міст-супутників АЕС.

В Компанії обмежено проведення публічних заходів (семінарів, конференцій, робочих зустрічей, переговорів тощо), у тому числі за участі іноземних громадян, відповідні заходи будуть проводитись у відео та аудіо режимах.

Іноземним громадянам заборонено відвідування захищеної особливо важливої зони (зони суворого режиму) та проведення будь-яких публічних заходів на промислових майданчиках АЕС.

Для співробітників Компанії вводиться обмеження закордонних відряджень та заборонено відрядження до країн з високими ризиками захворювання на коронавірус.

Керівникам відокремлених підрозділів Енергоатома разом з головами профкомів підрозділів доручено переглянути за можливості графік роботи працівників, у яких є неповнолітні діти, а також сформувати перелік працівників, які можуть бути переведені на домашній режим роботи.

Джерело

Читать ещё:  Штраф 17000 девушке, Одесса, апелляция. Олександр Надьожа

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *