Южноукраїнськ — міст через Південний Буг — ОБІЦЯНЕ ЧЕКАЮТЬ БАГАТО ЛЮДЕЙ

Міст через річку П. Буг, дещо з історії. Його обіцяв побудувати попередній нардеп О. Лівік. Наразі це питання вивчає нинішній депутат ВРУ А. Черноморов.

В 2004 році, відразу після завершення основних робіт по музею озброєнь на березі П. Бугу відбулись консультації з генералом Кузьмуком О.І., на той час консультантом Президента України з питань озброєнь, який суттєво допоміг в побудові вказаного музею і нам було обіцяно допомогти понтонами для початку спорудження мостового переходу на правий берег річки Південний Буг.

Попереднє розглядався мостовий маршрут через острови, що суттєво спрощувало вказане будівництво, дивимось схему-пояснення. Згадаймо острів Хортиця і наші острови часів Козацької доби і побачимо, що з розумом, то і наші острови можуть бути історичним місцем для відвідувань багатьма людьми.

В 2004-у був шанс отримати підтримку Києва, але відбулись відомі події і будівництво мосту було відсунуте на роки. А міст безумовно потрібен. У 2016 році місто та Богданівці разом вели перемовини з потенційним інвестором, але не склалось. Наразі такий об’єкт під силу зрушити з місця тільки на державному рівні. Місто долучиться до цієї роботи, принаймні на рівні порад та всебічно можливої підтримки.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. НОВИНИ ВІД ПЛАВЦІВ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *