Южноукраїнськ — ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДЛЯ ЖІНОК МІСТА ДО МІЖНАРОДНОГО ЖІНОЧОГО ДНЯ

5 березня у концертній залі палацу культури «Енергетик» відбувся святковий концерт для жінок міста до Міжнародного жіночого дня. Ведуча зі сцени зачитала вітальну листівку від міського голови Віктора Пароконного.

Саме завдяки Вашій турботі і підтримці, Вашій невтомній праці та невичерпному оптимізму, життя набуває сенсу і гармонії, — зазначено у привітанні.

Несподіваним для глядачів  стало особисте привітання міського голови. Віктор Пароконний  висловив багато  щирих побажань та компліментів жінкам нашого міста, побажання, щоб держава створила такі умови праці та жінки мали можливість приділяти достатньо часу для родини, повноцінного відпочинку.  Адже жінки – головні на цій планеті. Побажав всіх гараздів, любові, щастя, миру та злагоди. Подарунком для жінок стали квіти від міського голови.

Ще одним подарунком став виступ зірки української естради Артура Боссо, вокаліста нородного ансамблю «Адажіо» Ернеста Гогії,  народного ансамблю спортивного бального танцю «Натхнення» та клубу спортивного танцю «Вдохновение».

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ВАКАНСІІ ЛІКАРІВ В КНП ЮМБЛ.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *