Южноукраїнськ — ПОПЕРЕДЖЕНІ – ЗНАЧИТЬ ЗАХИЩЕНІ

До певної міри, це так. Ось і протиепідемічні заходи щодо протидії коронавірусу зайвими не будуть, коли завчасно наша лікарня буде готова до нових обставин пов’язаних з можливими проявами цієї інфекції.
Невелика група відповідальних працівників разом з міським головою відвідала інфекційне відділення міської лікарні. Було з’ясовано, яку амуніцію та яке додаткове обладнання потрібно придбати аби місто було готовим по госпітальній базі протиепідеміологічного характеру, за чим міський голова і скликав позапланову 59 сесію міської ради.
Надалі 25 лютого міський голова та група відповідальних працівників здійснили черговий рейд, на цей раз по каналізаційним насосним станціям нашого міста. Було з’ясовано, які ремонти потрібно виконати, як і в якому напрямі більш ефективно спрямовувати наші зусилля на модернізацію обладнання та мереж цієї відповідальної ланки комунальних послуг.
Читать ещё:  Южноукраїнськ. ЗАКІНЧЕННЯ ПЕРЕД ВЕЛИКИМ ПОЧАТКОМ. 30 - 31 липня у всіх навчальних закладах міста пройдуть святкові лінійки. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *