В УКРАЇНІ 20 ЛЮТОГО — ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ — Пароконний В.К.

Це день установлений з метою увічнення великої  громадянської відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії  України, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року).

20 лютого 2014 року загинуло найбільше активістів Майдану. Наступного дня офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих  мітингувальників Майдану.

Цього ж дня на Майдані відбулося прощання з загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали «Небесною сотнею» — ангелами-охоронцями, які за покликом  душі віддали життя за вільну, демократичну, чесну державу.

Сьогодні вся Україна вшановує відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя  під час Революції Гідності. Адже вони захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Шановні южноукраїнці!

Хай пам’ять  про загиблих  згуртує нас, дасть нам силу, волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

З повагою Міський голова В.К.Пароконний

Читать ещё:  Рада уволила Разумкова с поста спикера

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *