Южноукраїнськ — ДО ВІДОМА АКТИВНИХ ЖИТЕЛІВ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ, ІНІЦІАТИВНИХ ГРУП, ЯКІ ПЛАНУЮТЬ СТВОРИТИ ОСББ, ТА ВЖЕ СТВОРЕНИХ ОСББ!

Програма Розвитку Організації Обʼєднаних Націй впроваджує Проект «Обʼєдання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), що фінансується Європейським Союзом (ЄС). Даний проєкт надає підтримку у створенні нових та зміцненні потенціалу існуючих ОСББ, а також інформує населення про переваги впровадження енергофективних рішень у житловому секторі та допомагатиме у взаємодії ОСББ із Фондом енергоефективності.

З метою підвищення обізнаності голів ОСББ та членів правлінь з питань бухгалтерського обліку та фінансової звітності в ОСББ, 27.11.2019 з 11.00 год. до 13.00 год. в сесійній залі за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, І поверх, відбудеться семінар-навчання на тему «Бухгалтерський облік та фінансова звітність ОСББ. Поточна діяльність та розвиток».

До участі в семінарі запрошуються активні жителі багатоквартирних будинків, ініціативні групи, які планують створити ОСББ, та вже створені ОСББ.

Реєстрація учасників з 10.30 год. 

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. Ансамбль сучасного танцю «Сакура» ПК «Енергетик». ГРАН-ПРІ АФІНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ. Фото.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *