Спортивні досягнення маленьких «енергетиків»

Спортивна аеробіка

Юні представниці спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС гідно виступили на відкритому Кубку громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна» зі спортивної аеробіки. Змагання проходили 8-9 листопада 2019 року в місті Львові на майданчику Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, і зібрали майже 250 спортсменок з 6 областей України.

 Южноукраїнські дівчата повернулися додому з 4 комплектами нагород у різних видах програми. Чемпіонами змагань у номінації «трійка (діти)» з-поміж 12 команд стали: Чеботарьова Ганна, Тімуш Діана та Турик Анастасія. 2 місце в номінації «групи» та 3 місце в номінації «довільна програма» посіла юніорська команда. У номінації «трійка (юніори)» Квітко Анна, Бєлова Олександра та Сафьяникова Олена стали бронзовими призерами  змагань.

Художня гімнастика

Спортсменки відділення художньої гімнастики спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС протягом чотирьох днів листопада брали участь одразу в двох турнірах у місті Миколаєві.

На змаганнях відкритого Чемпіонату ДЮСШ №3 з художньої гімнастики, що проходили 7-8 листопада юні грації Южноукраїнська здобули 14 медалей. Відповідно 1 місце – 9 медалей, 2 місце – 3 медалі, 3 місце – 2 медалі.

У період з 8 по 10 листопада в спортивній залі Чорноморського Національного університету ім. П. Могили, в рамках першого Всеукраїнського турніру «Персея», свою технічну та артистичну майстерність демонстрували представниці художньої гімнастики. До турніру долучилося близько 200 учасниць з 10-ти міст України, які змагалися у 8-ми вікових категоріях. Яскраві виступи южноукраїнських спортсменок заслужили не тільки на бурхливі оплески вболівальників, а й на визнання суддівської колегії. Отже, у спортивному доробку гімнасток одне перше, три других і три третіх місця.

Джерело

Читать ещё:  Кабмин ввел ограничение на въезд и выезд из Южноукраинска

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *