Южноукраїнськ — КІНО, ЩО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ — Протягом листопада в кінотеатрі «Прем’єра».

Потрясаюча історія сталась в ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ! До уваги Управління освіти міської ради Южноукраїнська, журналістів та усіх Южноукраїнців!

Боєць Зведеного Загону Повітряних Сил Збройних Сил України, учасник бойових дій, кавалер ордену «За мужність», южноукраїнець Микола Баланов з позивним УКРОП — герой стрічки «Позивний Зеніт. Фільм 3» та «Позивний Зеніт. Фільм5», безпосередній учасник переможного бою української армії 22 січня 2015 року на позиції Зеніт в пекельному трикутнику ДАП-Бутівка-Авдіївка!

Воїн Микола Баланов може детально доповнити своїми унікальними історичними фактами стрічку «Позивний Зеніт. Фільм 3» та «Позивний Зеніт. Фільм5». Провести змістовні бесіди з учнівською молоддю та дорослими містянами.

Запрошуємо місцеві медіа, працівників культури та освіти подивитися документальні стрічки Проекту КІНО, ЩО НАБЛИЖАЄ ПЕРЕМОГУ, познайомитися й висвітлити історію бойового шляху героя подій стрічки «Позивний Зеніт. Фільм3» та «Позивний Зеніт. Фільм5» Миколи Баланова.

* Дякуємо прес-офіцеру ПВК «Центр» Любов Кіналь за фотографію Воїна Миколи Баланова з прапором Южноукраїнська. Фото було зроблене у місті Василькові, куди з фронту повернулись бійці.

* Дякуємо Валентині Богомазові, Берегині Воїнів южноукраїнська, яка за цією фотографією розшукала бійця Миколу Баланова та запросила його подивитися історію його переможного бою у «Позивний Зеніт. Фільм3» в кінотеатрі «Прем’єра»!

Микола Баланов був також на передовій в складі 7-ї ротації Зведеного Загону ПС ЗСУ, тому «Позивний Зеніт. Фільм5» рекомендуємо дивитися, запрошуючи на зустріч з глядачами юноукраїнського учасника історичних подій під Авдіївкою Миколу Баланова.

Джерело

Читать ещё:  В МОН Украины объяснили, какие документы использовать для первоклассников

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *