Южноукраїнськ — 11-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З ШАШОК-64 ТА ШАХІВ «ЗОЛОТА ОСІНЬ – 2019»

З 29 жовтня по 02 листопада у палаці культури «Енергетик» відбувся 11-й Всеукраїнський турнір з шашок-64 та шахів «Золота осінь-2019».

У змаганнях, які проходили за швейцарською системою у 7 турів з 2-х мікроматчів чорним та білим кольором взяли участь 45 шашкістів  та 35 шахістів з різних областей України.

Протягом всього турніру точилася дуже гостра боротьба за І місце у шашкістів, переможцем став серед чоловіків Віктор Коваленко (МСУ) з міста Києва. Друге місце зайняв Сергій Звонілов (МСУ) з міста Миколаєва. Третє місце зайняла Марія Шманенко (КМС) з міста Києва, яка стала першою серед жінок.

Серед ветеранів кращий результат у Олександра Ананєва (МСУ) з міста Миколаєва, у бліц — турнірі кращий результат серед жінок показала Поліна Павлова (ЮЗШ № 2), а перемогу здобув  Сергій Звонілов (МСУ).

У змаганнях серед молодших кадетів перемогу здобув Білоусов Михайло (ЮЗШ № 3), а серед юних надій кращою стала Марія Рудницька ( ЮЗШ №1).

Серед шахістів перемогу в турнірі «А» здобув Микола Устьянцев (Рада ветеранів), серед жінок Лідія Сухініна (Рада ветеранів).

У турнірі «Б» перше місце зайняв Дмитро Гречаний ( ЮЗШ № 3),    друге місце зайняв Дмитро Хмельницький (ЮЗШ № 2) та третє місце зайняв Степан Оверко (ЮЗШ № 1), серед юнаків до 10 років кращим став Максим Коженков (ЮЗШ № 4), серед юних надій Алла Твердохліб (ЮЗШ № 2).

Турнір організовано міською федерацією шахів за підтримки СК «Олімп», ПК «Енергетик» та НАЕК «Енергоатом». Переможці та призери були нагородженні призами, грамотами, медалями та кубками від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Джерело

Читать ещё:  На параде в столице киевлянин совершил самоподжог (видео)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *