В Южноукраїнську поліцейські охорони затримали п’яного дебошира

В Южноукраїнську поліцейські охорони затримали п’яного дебошира, який погрожував продавчині фізичною розправою  та намагався вчинити безлад в крамниці .

Близько 10 години наряд групи реагування поліції охорони отримав повідомлення про те, що в магазині, розташованому в центрі м.Южноукраїнськ, натиснули кнопку «Термінового виклику поліції» ?. За три хвилини поліцейські охорони прибули на місце події.

— В крамниці знаходився чоловік в нетверезому стані, який лаявся нецензурними словами та намагався вдарити продавчиню, — розповів поліцейський-водій наряду реагування старший сержант поліції Ігор Серцов.

Побачивши людей в форменому одязі, хуліган трохи заспокоївся та відійшов від жінки. Поліцейські охорони з’ясували причину виклика поліцейських.

— Я хотів продати їй (продавчині) один із стартових пакетів мобільного оператора, а вона мені відмовила! — пояснив чоловік.

Жінка  розповіла правоохоронцям, що коли не погодилась «на угоду» придбати стартовий пакет, чоловік почав кричати, нецензурно лаятись та погрожувати їй фізичною розправою, а також розгромити весь магазин.

— Ми запропонували хулігану проїхати з нами до відділення поліції, — зазначив молодший інспектор наряду реагування старший сержант поліції Максим Глоба.

Правоохоронці з’ясували, що 37 – річний чоловік, мешканець Южноукраїнська, раніше притягувався до відповідальності за скоєння адміністративних правопорушень та незаконне зберігання наркотичних речовин.

Наразі проводяться слідчі дії для прийняття відповідного рішення.

Управління поліції охорони
в Миколаївській області

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ТУРНІР З ФУТБОЛУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *