Южноукраїнськ — НОВЕ ЖИТТЯ

9 жовтня, теплого осіннього дня, на стадіоні ЮЗШ № 1 ім. Захисників Вітчизни було людно.

Після 15-річної тиші стадіон, нарешті, набув нове життя. В урочистості відкриття нової спортивної площадки (футбольного поля із штучним покриттям) прийняли участь діти, працівники школи, батьки, міський голова, депутати міської ради, керівники управлінь і департаментів міської ради.
У привітаннях міського голови Пароконного В.К., начальника управління освіти Сінічука Ю.М., директора школи Петренка О.О. було відзначено, що за довгих 15 років, нарешті, зрушився з місця процес відновлення спортивних споруд на територіях загальноосвітніх закладів; висловлена подяка заступнику міського голови Кольчаку О.М. за вирішення організаційно-підготовчих питань, усім депутатам міської ради, зокрема Квасневському Є.А., Борцю М.М., Курдасову О.О., які зайняли найактивнішу позицію у необхідності влаштування даної споруди.

В ході виступів висловлена подяка фінансовому управлінню міської ради, за координацію фінансових розрахунків на умовах співфінансування з обласною субвенцією, та департаменту інфраструктури міського господарства за оперативну роботу в особах Гончарової Т.О. та Волчко Х.Д. відповідно.

Після усіх промов відбулось довгоочікуване перерізання стрічки кращою спортсменкою школи Болотовою Діаною та міським головою Пароконним В.К., а подальші дії вже продовжились безпосередньо на футбольному полі. Перший гол у короткому таймі забив учень 4-б класу Левицький Артем.

Бажаємо учням першої школи гарних спортивних досягнень; сподіваємось, що процес відновлення спортивних споруд на територіях загальноосвітніх закладів буде мати своє продовження.

Джерело

Читать ещё:  Рост прожиточного минимума: какие зарплаты и пенсии ждут украинцев

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *