Боксер Сергій Дерев’янченко, програв бій: Розсічення змінило хід мого бою з Головкіним

Український боксер Сергій Дерев’янченко програв Геннадію Головкіну з Казахстану бій за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF та IBO / nv.ua

Український боксер Сергій Дерев’янченко, який програв Геннадію Головкіну з Казахстану в бою за титул чемпіона світу в середній вазі за версією IBF та IBO, вважає, що розсічення над його оком зіграло вирішальну роль в поєдинку.

«Розсічення дійсно змінило хід бою. Часом я не міг бачити, а він цілився в око. Але я не виправдовуюсь: все склалося так, як склалося, я намагався викластися на максимум.

Коли я починав рухатися, то відчував, ніби віддаю йому простір. Отримував удари від нього, і саме тому почав зближатися з ним і не надавати можливості для маневру.

Коли стався нокдаун, Головкін вдарив мені в потилицю, пробив біля вуха. Я не бачив удару, але він особливого впливу на мене не справив. Я встав і не був насправді пошкоджений цим ударом, тому і продовжив поєдинок. Нічого поганого не сталося. Хотів би реванш, якщо це можливо. Я готовий», – цитує Сергія Дерев’янченка Matchroom Boxing.

Нагадаємо, в Нью-Йорку, на арені Madison Square Garden Сергій Дерев’янченко програв Головкіну після усіх 12 раундів поєдинку рішенням суддів – 112:115, 112:115, 113:114.

Джерело

Читать ещё:  Почему Японцы старше 70 лет работают в местах с высокой радиацией?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *