Южноукраїнськ — ПРО ВИПЛАТУ ПІЛЬГ ТА СУБСИДІЙ НА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ В ГРОШОВІЙ ФОРМІ

Департамент соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради  інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 17.04.2019 №373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» з 1 жовтня 2019 року виплата пільг та субсидій здійснюватиметься у грошовій безготівковій та готівковій формах.

Під час реалізації механізму виплати пільг та субсидій у грошовій безготівковій формі АТ «Ощадбанк» здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, виконавців комунальних послуг. За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг чи субсидій на рахунок пільговика відкритий в АТ «Ощадбанк».

За заявою пільговика, поданою до 15 жовтня до департаменту, у якій зазначаються виплатні реквізити, виплата пільги здійснюватиметься у грошовій готівковій формі.

Під час реалізації механізму виплати пільг та субсидій у грошовій готівковій формі департамент щомісячно перераховуватиме суму розрахованої пільги чи субсидії на рахунок громадянина, відкритий в установі уповноваженого банку або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

Источник

Читать ещё:  РФ вдарила ракетою по цивільній колоні на виїзді із Запоріжжя: є загиблі та поранені

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *