Вітання з 30-річчям з дня пуску третього енергоблока

Шановні южноукраїнці та гості міста-супутника АЕС!

Щиро вітаємо Вас з визначною датою для колективу Южно-Українського енергокомплексу – 30-річчям з дня пуску третього енергоблока!

Більше трьох десятиліть самовідданої роботи колективу ЮУАЕС — великий етап в історії атомної галузі країни. Його високий професіоналізм забезпечив ефективну безаварійну експлуатацію третього блока та всієї станції в цілому.

Сьогодні унікальні знання та досвід южно-українських атомників є основоположною базою у виконанні робіт з підготовки блока №3 до довгострокової експлуатації та запорукою загального успіху атомної галузі. Вони дозволяють колективу ЮУАЕС з упевненістю дивитися в майбутнє.

Від щирого серця бажаємо всім гарних перспектив, продовження виробничого життя нашого третього блока-мільйонника, стабільності, фінансового благополуччя!

Нехай професіоналізм та компетентність наших фахівців і надалі розвиватимуть та зміцнюють атомноенергетичну галузь України!

Адміністрація та профспілковий комітет ВП ЮУАЕС

Читать ещё:  ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ «КРУГЛОГО СТОЛУ» З ПИТАННЯ ПРИЄДНАННЯ ДО ГРОМАДИ М.ЮЖНОУКРАЇНСЬКА ГРОМАДИ С.М.Т.КОСТЯНТИНІВКА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *