Южноукраїнськ — Свято спорту — День фізичної культури і спорту

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту — День фізичної культури і спорту.
Спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації. Тому в рамках тижня фізичної культури та спорту в дитячо — юнацькій спортивній школі проводяться на відділеннях заходи.
11 вересня 2019 року в спортивній залі ЮЗШ №3 відбулися змагання з волейболу, присвячені Дню фізичної культури і спорту, серед юнаків та дівчат 2003 — 2005, 2007 — 2009 років народження. Участь у змаганнях прийняли команди відділення волейболу комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа». В результаті проведених ігр в молодшій віковій групі І місце у збірної команди ЮЗШ №2, ІІ місце в ЮЗШ №3, серед юнаків та дівчат 2007 — 2009 років народження І місце також у збірної команди ЮЗШ №2, ІІ місце — у ЮЗШ №3.
Кращими гравцями збірних команд (2003 — 2005 р.н.) КЗ ЮДЮСШ визначені Сичова Катерина, Самойленко Аліна, Стрижко Ксенія, Федоренко Даша, Станковська Карина, Васильєва Христина (2003 — 2005 р.н.), Зайферт Марина, Шень Аніта, Маркова Вікторія, Бойченко Даша, Донда Яна, Мохова Христина (2007 — 2009).
Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку волейболу у місті, підвищенню спортивної майстерності юних волейболістів.
Бажаємо тренерам — викладачам з волейболу Філонку Володимиру Пилиповичу, Самойленко Андрію Андрійовичу, Самойленко Наталії Сергіївні та їх вихованцям фізичного здоров’я і краси, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Джерело

Читать ещё:  Луценко передал президенту заявление об отставке

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *