Южноукраїнськ — ВИРІШУЄМО КАДРОВІ ПРОБЛЕМИ ПІДПРИЄМСТВА

З метою вирішення кадрових проблем підприємства, безробітних осіб, зареєстрованих в Южноукраїнській міській філії Миколаївського ОЦЗ, запросили на «день відкритих дверей» южноукраїнської виробничої дільниці ТОВ «АПК «Агрорент» — сучасного сільськогосподарського підприємства, яке займається вирощуванням овочів в закритому ґрунті.

Для безробітних провели оглядову екскурсію виробництвом, розповіли про історію створення підприємства, перспективи розвитку, використання засобів автоматизації та сучасних енергозберігаючих технологій, ринок збуту продукції. Відвідувачі дізналися про методи обробки ґрунту, дезінфекції конструкцій теплиць,  внесення добрив.

Вони мали можливість поспілкуватися з працівниками теплиць та особисто переконатися у високому рівні умов їхньої  праці.

Після екскурсії підприємством безробітні отримали інформацію  про наявність вакантних робочих місць, необхідну кваліфікацію, умови оплати праці, графік роботи, рівень заробітної плати та пакет соціальних гарантій для працівників. Було наголошено на  можливості підвищення кваліфікації шляхом стажування безпосередньо  на робочому місці.

Джерело

Читать ещё:  Графік роботи консультативної поліклініки з 14.08.2023 по 18.08.2023

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *