Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас Свято останнього дзвоника. 31 травня 2019 року останній дзвоник пролунав для 3937 школярів міста. Для більшості він сповістив про початок літніх канікул, іншим нагадав про те, що настала хвилююча мить прощання зі шкільною родиною.

Свято виявилось яскравим і принесло багато вражень усім учням, батькам, педагогам, а особливо випускникам, яких 192 в цьому році. Тому, що саме вони залишають тихий та безтурботний берег країни дитинства та юності, країни, яка носить високу і водночас таку рідну назву Школа. Подорожуючи життям, їм ще не раз захочеться повернутися, але лише приємні, щемливі спогади і мрії мають чарівну здатність повернути нас у дитинство.

На урочистих лінійках винуватців свята вітали керівники закладів. Школярам бажали продуктивно відпочити, набратися незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Традиційно, Свято останнього дзвоника у закладах супроводжувалося виступами талановитих школярів. Хлопці й дівчата співали, танцювали, декламували тематичні вірші.

Віримо, що саме отримані в школі знання, творчі здібності, уміння відстоювати свої погляди і переконання  є тим безцінним капіталом, який допоможе кожному впоратися з усіма життєвими випробуваннями  і досягти  великих успіхів.

Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851 Южноукраїнськ — СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА — Фото  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52851

Джерело

Читать ещё:  За домашнее насилие – общественные работы: в Николаевской области наказали семейного тирана

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *