Южноукраїнськ — ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА

25 травня 2019 року відбувся турнір з волейболу  до Дня міста. Участь у змаганнях прийняли команди дівчат 2007 — 2008 років народження комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа», дитячо — юнацьких шкіл Арбузинки (село Новокрасне) та Первомайського району.

В результаті проведених ігр І місце посіла збірна команда КЗ ЮДЮСШ, ІІ місце у команди Новокрасного, ІІІ місце – у команди з Первомайського району.

Кращими гравцями збірної команди КЗ ЮДЮСШ визначені Бездєтна Яна, Федорченко Даша, Самойленко Аліна, Кестель Єлизавета.

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку  волейболу у місті, підвищенню спортивної майстерності  юних волейболістів.

Бажаємо тренеру — викладачу з волейболу Філонку Володимиру Пилиповичу та його  вихованцям  спортивних перемог!

Южноукраїнськ — ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52691 Южноукраїнськ — ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52691 Южноукраїнськ — ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52691 Южноукраїнськ — ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ ДО ДНЯ МІСТА  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/52691

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ МІСТА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *