Южноукраїнськ — УВАГА!

Місто Южноукраїнськ постійно виборює звання всебічно безпечного та зручного для проживання міста, безпечних та зручних місць загального користування, сучасних умов влаштування його соціальної інфраструктури.

На території міста розташовані і діють сотні об’єктів торгівлі, діяльність яких організовують суб’єкти господарювання різних форм власності. Та нажаль, не всі вони бажають утримувати в належному санітарному та безпечному стані прилеглі до їхніх об’єктів території.

Зокрема, об’єкт торгівлі — супермаркет «Продукти — 160» ТОВ «АТБ — маркет», розміщений за адресою: пр. Незалежності, 25-в,  м. Южноукраїнськ,   Миколаївської області, всередині має сучасне облаштування та певні зручності для його відвідувачів, а зовні територія занедбана і навіть небезпечна для мешканців міста.

Мова йдеться про аварійний стан сходів до центрального входу торгівельного об’єкту, антисанітарний стан прилеглої до об’єкту території, де безпосередньо здійснюється розвантаження товарів тощо.

Попередні спроби достукатись до адміністрації магазину з метою їхнього реагування на зауваження мешканців та влади міста не почуті.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради звертається до суб’єктів господарювання міста Южноукраїнська з проханням з настійливою пропозицією привести прилеглу територію до об’єктів сфери торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг в місті Южноукраїнську до безпечного стану для відвідувачів та мешканців міста. Це, принаймні, і санітарний стан Ваших об’єктів, і стан благоустрою території, яка закріплена за вашими об’єктами.

http://yu.mk.ua/news/show/uvaga-_1558347643?

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *