ЗРОБИМО МІСТО І ДЕРЖАВУ ЧИСТІШИМИ!

Під таким гаслом в період проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» за ініціативи громадської організації «Клуб любителів бігу» Олімп» та за підтримки місцевої влади 28 квітня було проведено перші міські змагання «Сміттєбіг-2018» з бігу та прибирання території одночасно, в якому прийняло участь 25 не байдужих жителів нашого міста, з яких більшою половиною були діти до 16 років.

За умовами змагань кожному давалось 200 хвилин для збирання сміття, яке залишають наші містяни на пляжі та прилеглій до нього території, а переможців в п’яти категоріях визначали за найбільшою кількістю зібраних мішків. Учасники, віком від 4 до 53 років, завдання з прибирання виконали за 150 хвилин: «Не вистачило сміття!» — казали вони на підведенні підсумків, адже за тиждень до цього загальноміський подібний захід вже відбувся.

Гончарук Влад

Найактивнішими «сміттєбігунами» виявились Влад Гончарук, Аня Сухорукова серед дітей, Віталій Рожок, Андрій Комишнік (обоє з ЕРП), сім’ї Кучмій на чолі з Олександром та двома дітьми – Стас та 4-ри річна Настя, та Свідніцьких – Леся – мама та двоє синів: Вадим та Олександр.

Учасники отримали медалі, грамоти, та задоволення від зробленої справи. Протягом змагання було зібрано близько чотирьох кубічних метрів сміття. За підтримку в організації заходу, дякуємо комунальному підприємству «Служба комунального господарства» та управлінню молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради.

Сухорукова Анна

Сподіваюсь, що новий вид рухомої активності людства – біг та збирання сміття одночасно, стане популярним у жителів міста, поряд з фітнесом, аеробікою, просто бігом.

Читать ещё:  Белорусская АЭС через несколько дней после запуска прекратила производство электроэнергии

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *