В Енергодарі мешканці «взяли в облогу» місцеву раду і вимагають проведення сесії.

В Енергодарської мерії лунають вимоги до мера Павла Музики та депутатів — знизити тарифи на водопостачання та тепло.

На запланований час депутати не змогли зібратися — зранку не вистачило 2 обранців для початку роботи.

Громадяни, які прийшли на засідання, вимагали від представників влади та депутатів скасувати підвищення тарифів на послуги КП «Тепловодоканал»

Для цього змусили Павла Музику скликати позачергове засідання виконкому, а коли цього не сталося, почали збирати депутатів на сесію — по телефону.

На 20.30 в залі вдалося зібрати 16 депутатів.

Міський голова дзвонив особисто кожному народному обранцю, включивши «гучний зв’язок». Набравши номер депутата Олега Кабанова, всі почули на адресу громадян образи, а також заяву, що «бачив всіх у братській могилі»

Присутні в залі люди нагадали, що Олег Кабанов не лише депутат, а ще й директор комунального підприємства. Тож після почутого почали вимагати звільнення Кабанова з займаної посади.

Активісти закликають енергодарців прийти в мерію та підтримати їх.

Очевидно, що люди не збираються розходитись.

За розвитком подій у прямому ефірі можна спостерігати на сторінці Громадського контроля.

Пролунала пропозиція привезти до зали відсутніх депутатів, в тому числі — і Олега Кабанова, який оскандалився просто під час стріму.

На 22.00 до зали засідань вдалося запросити 17 депутатів. Останнім прибув Іор Безсонов. Коли активісти поїхали по Галину Железняк, вона викликала поліцію.

В Енергодарі мешканці «взяли в облогу» місцеву раду і вимагають проведення сесії.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49973

Для кворуму не вистачає одного депутата.

Громадські активісти виїхали по цього останнього народного обранця. Вони просили правоохоронців скласти їм компанію, але ті відмовилися.

В Енергодарі мешканці «взяли в облогу» місцеву раду і вимагають проведення сесії.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49973

Джерело

 

Читать ещё:  Україна не піде на поступки щодо Криму, - Кулеба

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *