Южноукраїнськ — ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ

На сучасному етапі всі усвідомлюють важливість навчання школярів правил поведінки в природі, збереження всього живого на Землі. Першочерговим завданням є ознайомлення дітей з основами екологічної грамоти з метою подальшої неперервної екологічної освіти, яка сприяла б формуванню в майбутніх громадянах цілісного світосприймання та природошанування. І чим раніше починається робота з екологічного виховання учнів, тим вищою буде її педагогічна ефективність і результативність.

Діти — наше майбутнє, і вони повинні зберегти середовище для наступних поколінь.

Отже, екологічне виховання повинно починатися з самого дитинства, бо набуті знання в цей час можуть надалі перетворитися в міцні переконання.

З метою донесення сутності екологічного виховання спеціалістами управління екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради були проведені перші інформаційно — виховні лекції з екологічної освіти для  учнів четвертих класів ЗОШ №4. За відведений час дітям розповідали про зв’язок природи і людини, про головні закони природи та екологію, як науку про закони життя природи. Разом навчались розсортовувати сміття та писали побажання всім неживим та живим частинкам природи.

Южноукраїнськ — ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49754 Южноукраїнськ — ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49754 Южноукраїнськ — ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49754 Южноукраїнськ — ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/49754

Велике дякуємо за активність, ініціативність та вихованість діточок всіх класів!

Джерело

Читать ещё:  В Николаевском зоопарке показали подросших детенышей ягуара. ФОТО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *