До річниці трагедії на Чорнобильській АЕС

Шановні колеги, дорогі друзі!

Пройшов 33 рік з дня трагедії на Чорнобильській АЕС. 26 квітня — скорботна дата. У цей день ми вшановуємо героїв, які пожертвували собою заради нас і наших нащадків, схиляємося перед мужністю людей, які в перші хвилини трагедії приборкували ядерну стихію, захищаючи весь світ від смертельної небезпеки.

Сьогодні ми, атомники, врахували важкі уроки Чорнобиля. Спільними зусиллями робимо все можливе, аби подібні катастрофи ніколи і ніде не повторювалися. На атомних станціях впроваджуються передові міжнародні практики та досвід експлуатації в сфері безпеки. Бо саме безпека є найвищим безумовним пріоритетом у нашій роботі. У центрі уваги також – формування у персоналу АЕС культури безпеки. Політика нашого підприємства спрямована на те, щоб увесь персонал – від робітничих професій до вищого адміністративного рівня — критично ставився до своїх дій і не мирився з недбалістю в питаннях безпеки.

Аварія на Чорнобильській АЕС 33 роки тому опалила долі мільйонів наших громадян, породила глибокі проблеми, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС і всі ті, кого так чи інакше торкнулася біда, прийміть нашу сердечну вдячність за ваш самовідданий подвиг. Бажаємо всім мирного неба, доброго здоров’я та благополуччя!

Адміністрація та профспілковий комітет ВП ЮУАЕС

Читать ещё:  Зеленский пообещал посадить миллиард деревьев в Украине: по 10 каждую секунду

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *